Jubilarna Svačnost harfe popunila dvoranu!

Pod snažnim smo dojmom održane jubilarne, 10. Svečanosti harfe u organizaciji Zonta klub Zagreb. Oba termina, 4. ožujka 2018. godine,  u 17,30 kao i u 20h, napunila su malu dvoranu Vatroslava Lisinskog jer je ovaj humanitarni koncert rasprodao svoja mjesta do zadnjeg!

 

Puno hvala svima koji su u tome pripomogli. Zanimljivo je kako je  u publici bilo puno mladih ljudi, što nam je posebno drago. Nakon maestralnih izvedbi, kako klasičnih tako i popularnih evergreen skladbi, koncert je završen potpurijem iz poznate Abbine uspješnice Mama mia koji je publiku oduševio!

U ime gradonačelnika Bandića, koji je i pokrovitelj, događanju su prisustvovali dr. sc. Vjekoslav Jeleč, pročelnik gradskog ureda za zdravstvo i gđa. Sandra Čirkinagić, gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, načelnica u odjelu za osobe s invaliditetom. Prihod od koncerta omogućit će studijsko putovanje osoblju Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

Zahvalnica Mariji Mlinar i HOH Tisuću žica

Zonta klub Zagreb predao je jučer na i našoj dragoj Zontici Mariji Mlinar i HOH Tisuću žica zahvalnicu za deset godina uspješne suradnje kao i slavljeničku tortu ukrašenu harfom. Marijina velika pozitivna energija i duh odličan su primjer mnogima mlađim članicama Zonta klub Zagreb.

Na ovom izvještaju i fotografiji torte hvala:
Andrea Maceljski, dugodišnja članica Zonta klub Zagreb
koja je nosila dužnost predsjednice našeg kluba te u 2 mandata bila Area direktorica