Kaskade dobrote – humanitarni koncert

Kaskade dobrote – humanitarni koncert za potporu u osposobljavanju stručne voditeljice terapijskog psa za djecu s posebnim potrebama u SUVAG-u

ZONTA klub Zagreb organizira humanitarni koncert Kaskade dobrote u 19,30 sati u četvrtak, 2. lipnja 2022. godine u Školi narodnog zdravlja, Rockfellerova 4. Na koncertu će nastupiti naša članica, priznata harfistica, gospođa Marija Mlinar i prof. dr. sc. Bruno Baršić s jazz sastavom GREEN HILL BOYS.  Ove godine želimo pomoći stručnoj suradnici, psihologinji u SUVAG-u, za osposobljavanje stručne voditeljice terapijskog psa za djecu s posebnim potrebama. Time bismo omogućili profesionalno napredovanje u radu sa djecom s teškoćama slušanja i govora lakši napredak na njihovom putu da postanu aktivni i ravnopravni članovi društva.

Cijena ulaznice je 100 kuna.

ZONTA klub Zagreb član je udruge ZONTA International, svjetske organizacije s više od 33.000 članica u 67 zemalja svijeta, koja okuplja poslovne i profesionalno usmjerene žene čiji je zajednički rad usmjeren na poboljšanju pravnog, političkog, ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog i profesionalnog položaja žena u društvu. ZONTA podupire razne projekte kojima se pomaže ženama, stipendira znanstvenice i poduzetnice, te zagovara promjene, u lokalnoj i međunarodnoj zajednici, s ciljem poboljšanja položaja žene u društvu (https://www.zonta.org/).

Hvala vam na vašem dolasku, s poštovanjem, Dr. Slobodanka Keleuva, Predsjednica Zonta kluba Zagreb