Kaskade dobrote – dobrotvorni koncert Zonta kluba Zagreb

ZONTA klub Zagreb opet aktivan – pozivamo vas na dobrotvorni koncert KASKADE DOBROTE koji će se održati u četvrtak 9. studenog 2023. u 19,30 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog  – Mala dvorana.

U skladu sa misijom ZONTE koja pruža potporu i teži unaprjeđenju života i položaja žena i djevojaka u današnjem društvu,  prihod koncerta je namijenjen stipendiranju štićenica Kuće svetog Josipa – Doma za nezbrinutu djecu.

Dom skrbi o djeci i mladima koji su zbog različitih okolnosti bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Obrazovanje takvih osoba, koje u teškim životnim okolnostima pokazuju volju i imaju energije za traženje ostvarenja osobnih potencijala važna je zadaća svakog društva i zajednice.

KASKADE DOBROTE je koncert kojim se nastavlja tradicija koncertnih izvedbi u organizaciji ZONTE, ponešto izmijenjen, obnovljen i sadržajno i izvođačima, a jamči odličnu zabavu, uživanje u glazbi i dobrom druženju.

Koncertni program je odraz želje da se glazbom obuhvate različiti žanrovi ujedinjeni u iskrenom, dobrotvornom i dobrovoljnom nastojanju da pruži najbolje i da pomogne ostvarenju nekih mladalačkih snova.

Sudjeluju:

Harfistice: Tara Franjić, Marta Čiković, Veronika Čiković, Diana Grubišić Čiković i Marija Mlinar  – naše renomirane glazbene umjetnice koje jamče vrhunski doživljaj proživljenih minucioznih izvedbi.

 Greenhill Club Big Band Orkestar pod vodstvom Brune Baršića i pjevačice Lidija Vrećari Mišćin, Jasna Ožeg i Ema Tiljak.

Orkestar Greenhill Big Band broji dvadesetak i više članova i djeluje već više od deset godina. Orkestar svira poznate jazz standarde u swing aranžmanu kako bi u ljudima stvorio pozitivne vibracije i povoljno djelovao na ljudsko zdravlje. Dob članova kreće se od 17 do 85 godina, a svima im je zajednička ljubav prema glazbi.

Pridružite nam se i uživajte!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinskog, cijena 15,00 €  / 113,02 kn ili online putem stanice: ulaznice.hr